Categorieën
Onze nieuwsbrief
* Email
Naam 
Inschrijven
 

Douchestoel online kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres waar u een douchestoel online kunt kopen? Bij de thuiszorgwinkel van Comfortland bent u aan het juiste adres voor een douchestoel online. Kopen doet u eenvoudig via onze webshop. U bestelt vanuit thuis en u krijgt uw bestelling binnen een paar dagen thuis gestuurd.

In onze webwinkel kunt u de verschillende mogelijkheden voor de douchestoel die u online wilt kopen bekijken. Deze staan weergegeven met een afbeelding en duidelijke uitleg. Als u bij ons uw douchestoel online wilt kopen heeft u een ruime keus in verschillende modellen. Er zijn verschillende stoelen die opvouwbaar zijn waardoor ze na gebruik gemakkelijk op te bergen zijn. Bovendien zijn deze opvouwbare exemplaren eenvoudig mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Er zijn ook speciale stoelen met een breed draagvlak en goedkopere stoelen die niet opvouwbaar zijn.

Bekijk snel onze webwinkel voor alle producten die het leven voor senioren net een beetje makkelijker maken. Wilt u graag een douchestoel online bij ons kopen maar heeft u nog vragen? Neem contact op via onze helpdesk of vul online het contactformulier in. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Douchestoel Swift Etac
Deze prijswinner is een Zweedse design douchestoelcombinatie, gemaakt uit een combinatie van zachtgroene kunststof en aluminium. Hij is zeer eenvoudig uit elkaar te ne..

Onze prijs: €194.90
Douchestoel in hoogte verstelbaar
Het stabiele frame van deze douchestoel is gemaakt van aluminium en is poedercoated. Dit garandeert een probleemloze inzet in natte ruimtes en kan met standaard desinf..

Actie €99.95
Normaal: €109.95
Douchestoel, lichtgewicht
Luxe douchestoel van aluminium met kunststof zitting en rugleuning. In hoogte verstelbaar van 49 cm tot 60 cm. Maximaal gebruikersgewicht 120 Kg. A..

Onze prijs: €54.90
Toiletstoel Etac Clean verstelbaar
Deze Etac Clean douche- en toiletstoel is in hoogte verstelbaar, comfortabel, veilig en gemakkelijk in gebruik. Elk onderdeel van de stoel is ontworpen om optimale oms..

Onze prijs: €1,069.95

Thuiszorgwinkel - Douchestoel online kopen - Senioren telefoon - Zitkussen - Toiletstoel - Mobiele telefoon senioren - Wringer online kopen